Icon

Blog

Se alle

Kategorier

Hvis du er bekendt med Polonius NLP ved du nok også, at vi foruden terapi- og coachingsessioner udbyder en del forskellige uddannelser og kurser.
Hvis det er første gang du stifter bekendtskab med NLP, kan det være svært at gennemskue, hvilket forløb der passer bedst til dig – eller jer. Der er nemlig mange af vores kurser, som egner sig særligt godt til de, der agerer i større eller mindre grupper. Det kan både være et fagligt team, et udvalg, en familie, en studiegruppe eller noget helt tredje.

Det gælder bl.a. vores TEAMBULDINGKURSUS:
Dette kursus tager udgangspunkt i kommunikation, anerkendelse og vejledning.
Her får I input til at styrke jeres relationer og til at forstå vigtigheden af ligeværd mellem de parter, der kommunikerer sammen. Du lærer at udvikle dig selv og andre gennem gensidig respekt og forståelse for menneskers forskelligheder, såvel

KOMMUNIKATIONSKURSUS:
Vores kommunikationskursus er en glimrende introduktion til NLP.
Kurset varer to dage og er oplevelsesorienteret, hvilket vil sige at der skiftes mellem korte, teoretiske oplæg og øvelser.
På kurset kommer vi bl.a. omkring sammenhængen mellem kropssprog og tale – også kaldet den nonverbale kommunikation. Når du forstår og kender sammenhængen, vil du allerede være bedre til at kommunikere. Vi beskæftiger os også med vigtigheden af præcis kommunikation, og stiller spørgsmål ved, hvordan du sikrer dig større forståelse og giver og modtager konstruktiv kritik.

Det er dog vigtigt at understrege, at selvom man i en gruppesammensætning kan få meget ud af disse kurser, så egner de sig også strålende til enkeltpersoner. Og vi udbyder også kurser med DIG og DIT liv i fokus:

TIDSLINJEKURSUS – ET UDVIDET KURSUS I MÅLSÆTNING
På dette kursus lærer du at sætte attraktive og gode mål – og selvfølgelig at opnå dem. Kurset er en struktureret proces, og målet er at styrke dig og din fremtid i en resultatorienteret virkelighed. Med vores hjælp og teknikker kommer du til at rydde op i fortiden og gøre dig fri fra de dårlige vaner og undskyldninger, som fastholder dig.
Du lærer dig selv bedre at kende, og på den måde finder du frem til, hvilke mål der er rigtige og vigtige for lige netop dig. Du opnår simpelthen bedre kontrol over dig selv og dine reaktionsmønstre, og du lærer at bruge det til at opnå dit fulde potentiale – fri for negative tankemønstre.
 

ESSENSKURSUS – TRANSFORMÉR TANKER TIL STYRKER
Dette kursus er for dig, som ønsker at finde ind til din sande kerne: Essensen af det, som gør dig til dig.
Når du finder helt ind til dig selv, vil du opleve et meget mere harmonisk følelsesliv, og på baggrund af det vil du blive i stand til at træffe valg, som gavner dig og andre. Du vil gennemgå en forandringsproces, som hjælper dig til at opnå en positiv og personlig udvikling, alt imens du giver slip på den disharmoni, der opbygges og lagres som usikkerheder, når man kritiserer sig selv på grund af ”forkert” og negativ adfærd.
 

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte Polonius NLP, hvis du vil høre mere om de specifikke kurser.
www.polonius.dk kan du læse meget mere om disse og flere kurser, vores uddannelser og forløb – og meget mere.