Icon

Vil du modtage et nyhedsbrev en gang imellem.

Jeg arbejder med mennesker, og de problemer der dukker op i livet, med det mentale, tanker, følelser samt de drømme du endnu ikke har opnået.

Jeg er sikker på, at du vil blive inspireret og motiveret af mine nyhedsbreve. Du vil modtage spændende indhold om NLP-Uddannelser, kurser, coaching og terapi, samt om det, der foregår i relationer. Du får også de nyeste og inspirerende blogindlæg, nyheder om spændene og inspirerende NLP uddannelser og kurser samt andre aktiviteter.

Og bare rolig, jeg sender dig ikke dynger af mails – personligt bryder jeg mig ikke om en total fyldt indbakke. Jeg sender højst 1 – 2 mails om måneden, og du kan altid framelde dig min liste. Det kan du gøre i bunden af alle nyhedsmails.

Jeg kan ikke finde på at dele dine data med andre. Jeg passer derimod rigtig godt på dem.

Når du tilmelder dig nedenfor, accepterer du, at POLONIUS NLP gemmer dit navn og din mailadresse og bruger informationerne til at sende nyhedsmails.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”afmeld” i bunden af alle nyhedsbreve. Du kan også sende en mail til hans@polonius.dk og jeg sletter jeg alle dine oplysninger.