Icon

Hvorfor tage et essenskursus?

  Mere energi og glæde i hverdagen
  Frisæt dine laster
  Opnå personlig udvikling
  Ryd op i fortiden, så fremtiden styrkes
  Lær at meditere
  Gør op med undskyldninger og forhindringer
  Tag ansvar og udlev dine drømme
  Organisér din tid i fortid, nutid & fremtid

Hvad er essens og forvandlingsprocessen?

Essensen er den dybeste følelse i dig selv. Du skal vælge essenskurset, hvis du har et personligt ønske og en lyst til at opleve din indre kilde, din indre kerne og opleve glæden ved personlig forandring. Det giver dig mulighed for at opnå større helhed og harmoni i dine tanker, følelser og handlinger, således at de naturligt støtter hinanden. Når vi har problemer, dømmer vi ofte os selv pga. adfærd eller handlinger, vi ikke kan lide og dermed skaber vi en indre disharmoni.

Opnå dine ønsker

En essenstilstand er det dybeste niveau af det vi ønsker for os selv. Det er den tilstand vi ofte ubevidst længes efter, som måske er den kernetilstand vi kan huske vi havde da vi blev født. Ironisk nok oplever vi, at vi ubevidst har forsøgt at opnå disse tilstande gennem vores uønskede adfærd eller følelser. 

Hvert menneske oplever sin egen unikke essens tilstand, og der vil være 5 hovedgrupper, som alle er universelle tilstande, nemlig:

væren, indre fred, kærlighed, følelse af enhed, følelse af at alt er ok.

Totaloplevelse af, hvem du er

Essenstilstande kan være svære at beskrive med ord, da de er en total oplevelse i hele kroppen. Vi vil gennem dette NLP kursus guide dig til en oplevelse af dyb kontakt med den du virkelig er og derved skabes adgang til en fuldstændig transformation af tidligere begrænsninger.

Skab nye muligheder for dit liv

Dette NLP kursus er en omhyggeligt guidet rejse til din egen indre kilde. Du vil lære denne enkle og smukke teknik gennem oplæg, demonstrationer og øvelser. Kursusmaterialet viser dig på en overskuelig måde hele processen fra ende til anden. Du vil således kunne fortsætte med at lave processen hjemme eller sammen med andre. Det vil give dig masser af dejlige oplevelser og skabe nye muligheder i dit liv.

Pris og indbetaling

Pris kr. 1.850 kr. Depositum på 450 kr. indbetales i Nordea reg. nr. 2905 Konto nr. 2551462288.

  • Næste essenskursus er den 19. & 20. september 2020. (lørdag & søndag kl. 9.00 - 16.00)

Ring 20 15 07 77 for yderligere oplysninger eller for at tilmelde dig.

1.850 kr. for undervisning, manual m.m.