Icon

Gratis introaften

hver måned

Den anden tirsdag i hver måned kl. 18:00-21:00 holder vi gratis introaften.

Få mere information
NLP uddannelse

Uddannelser, der

udvikler dig

Alle vores uddannelser udvikler dig som person – uanset om det er på jobbet, i hjemmet eller alene. Med udgangspunkt i kommunikation og NLP lærer du at tage ansvar for dit liv.

Se NLP-uddannelser & kurser
NLP coach

Personlig coaching & terapi

med NLP

Tag styringen over dit eget liv og mærk, hvor hurtigt det rykker dig – personligt såvel som i karrieren. Vi tilbyder også parterapi samt børne- og teenageterapi til at håndtere livets udfordringer.

Personlig NLP-coaching & terapi
Teambuilding-kurser

Teambuilding

og kurser

Giv medarbejderne en sjov oplevelse, der styrker fællesskabet og samarbejdet i afdelingen.

Mere om teambuilding

KOMMUNIKATION, DER VIRKER

Oplev et kommunikationskursus med brug af NLP i Roskilde, der én gang for alle får dig til at skære igennem. Lær at blive forstået og mere overbevisende.

Få succes med kursus i kommunikation

TERAPI, DER FÅR DIG PÅ RETTE KURS

Få hverdagen til at fungere med effektiv terapi. Vi hjælper, uanset om det er personligt, i parforholdet eller med et barn/teenager.

Gå til terapi, parterapi mv.

Hvad er NLP

Gratis introaften

Er personlig udvikling noget for dig? Find ud af det til vores gratis intromøde. Hør om, hvordan du tager styringen over dit liv og får drømmene ført ud.

Mere om gratis introduktion
NLP Practitioner

NLP Practitioner

NLP Practitioner er første del af masteruddannelsen, hvor du lærer teori og praksis. Du træner i at tage kontrol over og lede dit eget liv, så du opnår succes i karrieren såvel som i privatlivet.

NLP Practitioner – info og priser
Gratis intro til NLP

Hvad er NLP?

NLP er en psykologisk tilgang, der helt praktisk og ekstremt effektivt gør den enkelte i stand til at blive bevidst om og styrke f.eks. målsætninger, kommunikation og forandring – kort sagt personlig udvikling.

Læs mere om, hvad NLP er
NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

En NLP Master Practitioner bygger videre på de effektive værktøjer fra Practitioner-forløbet. Du lærer her at undervise i teori og praksis, der forbedrer kommunikation, ledelse – og i sidste ende dit liv.

NLP Master Practitioner-info