Icon

Vidste du, at…

vi tager udgangspunkt i NLP, når vi giver parterapi i Roskilde? NLP er en særlig effektiv og håndgribelig tilgang til bl.a. kommunikation og konfliktløsning.

Læs mere om NLP her.

Kontakt os

Vi tilbyder Parterapi i Roskilde og omegn!

Parterapi i Roskilde - Når det ikke går så godt med forholdet

Det er naturligt, at man som par kommer ud i en række diskussioner og skænderier. Når man bor sammen og går op og ned af hinanden dag ud og dag ind, er det uundgåeligt. Men når skænderierne går hen og bliver hverdag, er det tid til at tage hånd om problemerne. Vi tilbyder at hjælpe jer, og udøver derfor parterapi i Roskilde.

Vi tilbyder parterapi, fordi det ikke altid er lige til at tage hånd om problemerne. I har måske besluttet at ændre jeres adfærd, men alligevel er der en masse små ting i gør i dagligdagen, som trigger hinanden. Selvom i har besluttet jer for at gøre en indsats, så starter de gamle skænderier op igen og igen. Det er i netop sådan en situation, at det kan hjælpe at få en professionel tredjepart med, som kan hjælpe med at finde frem til kernen i sagen.

Vores parterapi i Roskilde hjælper jer med:

 Problemer med parforholdet
 Bedre kommunikation
 Gnisten i forholdet
 Håndtering af utroskab
 Bedre gensidig forståelse
 Enighed, f.eks. om børn
 Håndtering af skænderier
 Fællesskabsfølelse
 Mindre jalousi
 Håndtering af afhængigheder

Parterapi i Roskilde kan hjælpe med at føre jer til enighed

Men det er selvfølgelig ikke altid, at begge parter er enige i, hvordan man skal gå frem. Måske kan i ikke blive enige om, hvad i skal gøre for a løse jeres problemer, eller hvordan i skal gribe jeres problemer an. I sådan en situation er det også nemt for begge parter at få en opfattelse af, at den anden forsøger at bestemme.

Hvis i står i sådan en situation, så kan det være en god idé med parterapi her hos os i Roskilde. Gennem parterapi med NLP kan i opnå en større respekt og accept af hinanden - og også af jer selv. 

Find de underliggende problemer og få gjort noget ved dem

Hele pointen med vores parterapi sessioner er at få jer til at finde den måde, som i ønsker at være sammen på i jeres fælles liv. Skænderierne og problemerne er ofte symptomer på noget, der ligger dybere, og som vi vil hjælpe jer til at finde frem til. Parterapi indrager ofte den enkelte persons udfordringer på linje med de udfordringer, der opstår i forholdet. Kommunikationen mellem dig og din partner har enorm betydning, men det handler ofte om mere og andet end kun det.

Når vi har haft vores første samtale og talt os ind på, hvad de underliggende udfordringer og problemstillinger er, kan vi lægge en plan for, hvad der skal ske fremadrettet.

Pris og omfang

Prisen for en session parterapi i Roskilde er 795 kr. og varer almindeligvis 1½ time. Har du spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte os.

 

795 kr. pr. session