Icon

Vidste du, at…

vores parterapi tager udgangspunkt i NLP, der er en særlig effektiv og håndgribelig tilgang til bl.a. kommunikation og konfliktløsning.

Læs mere om NLP her.

Kontakt os

Vores parterapi hjælper jer med:

 Problemer med parforholdet
 Bedre kommunikation
 Gnisten i forholdet
 Håndtering af utroskab
 Bedre gensidig forståelse
 Enighed, f.eks. om børn
 Håndtering af skænderier
 Fællesskabsfølelse
 Mindre jalousi
 Håndtering af afhængigheder

Står I med et problem, som I har svært ved at løse? I har besluttet at ændre jeres adfærd, men har opdaget, hvordan I alligevel trigger hinanden. Måske starter det forfra igen og igen, fordi det bare er vanskeligt. 

Nå til enighed sammen

Måske står I også et sted hvor det er svært at blive enige om hvad I skal, og hvordan I skal det og synes måske også at den anden vil bestemme. Så er det en god idé at finde ud af, hvordan I gennem parterapi med NLP opnår større respekt og accept af hinanden og dig selv. 

Find kernen og reager på det

Tilsammen får det jer til at finde den måde, I ønsker at være sammen på i jeres fælles liv. Efter første samtale kan vi sammen lave en plan over det videre forløb. Ofte inddrager parterapi den enkelte persons udfordringer – såvel som de udfordringer, der opstår i relationen. Det handler ofte om mere og andet end kommunikation, selvom det i lette tilfælde har enorm betydning.

Pris og omfang

Prisen for en session er 795 kr. og varer almindeligvis 1½ time. Har du spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte os.

 

795 kr. pr. session