Icon

Sådan kan NLP-tilgangen hjælpe dig

NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi. Det er en meget jordnær og praktisk orienteret psykologi, der anvender en række enkle og forbløffende effektive teknikker til at arbejde med målsætning, kommunikation, personlig udvikling, forandring og vækst.

Det hele begynder med, at du styrker din bevidsthed.

Kontakt os


NLP blev udviklet på baggrund af studier af velfungerende mennesker. NLP bygger således på ideén om, at vi kan lære hvordan velfungerende mennesker gør – og overføre deres ekspertise til os selv og andre.

Hør Hans Polonius forklare, hvad NLP er

 

Bevidsthed, forandring og vækst

Neuro Lingvistisk Psykologi er videnskaben og kunsten i at skabe det excellente. Ved at tage udgangspunkt i specialister indenfor undervisning, ledelse og terapi har NLP udviklet en række pragmatiske modeller til at beskrive/vise, hvordan vi sorterer den information, vi får.

Hvordan vi strukturerer vore tanker, og hvordan disse har effekt på vores adfærd. Ved at anvende disse modeller giver vi os selv mulighed for at få større kontrol over vores mentale, emotionelle og fysiske resurser, så vi lettere kan skabe vores eget liv. NLP er også en metode, der nænsomt og effektivt frisætter vores fulde potentiale og lyst til livet. 

NLP er effektive teknikker

Igennem Polonius NLP-uddannelse lærer du mange effektive teknikker til at forbedre dine kommunikations- og formidlingsevner. Dette gør dig i stand til at fjerne bånd og blokeringer, som tidligere har holdt dig tilbage. Det betyder igen, at du får fat i din egen indre styrke og bevæger dig væk fra gamle undskyldninger. Du vil begynde at sætte realistiske mål og skabe nye resultater – resultater, som virkelig er med til at opfylde dine mål.

Og mere end det: Du vil have mulighed for at forandre din udstråling til at blive mere nysgerrig og eksperimenterende samt installere nye metoder dybt i dig selv. Det vil betyde, at du kontinuerligt skaber bedre resultater selv længe efter, at træningen er færdig.

Læs mere om NLP Practitioner-uddannelsen.